Wij zoeken een 

TECHNISCH SCHRIJVER


Je maakt handboeken van onze machines. Dit doe je aan de hand van de verkooporders. Je stelt deze handboeken zelf samen (handmatig of via software) en zorg dat deze tijdig verstuurt worden naar onze klanten. De indeling van deze handboeken staat vast en je zorgt dat je diverse input van bijvoorbeeld leveranciers ontvangt. Je werkt nauw samen met de tekenaar manuals die tekeningen voor deze handboeken aanlevert. Ook bewaak je de risicobeoordelingen van de machines t.b.v. NEN-normering en CE-certificering.

Klik hier om terug te gaan naar de pagina Vacatures.

 


   
 

 

Ben jij degene die wij zoeken?

Je werkt nauwgezet en hebt ervaring met het opstellen van technische beschrijvingen. Je bent in staat (digitale) tekeningen te lezen met behulp van viewers. Vanzelfsprekend werk je planmatig en zelfstandig.

Om je werk goed te kunnen doen heb je een diploma op minimaal MBO-niveau Werktuigbouwkunde of gelijkwaardige ervaring. Je bent daardoor in staat de werking van de Kiremko machines te leren. Uiteraard heb je kennis van MS Office en bij voorkeur ook van Visual Basic en de tekenprogramma’s Autocad en/of Inventor.

Kom dan bij ons werken!

Als het klikt ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro. 

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com