Wil jij ons team komen versterken?
 

Wij zoeken een

PROJECTMANAGER 


Zodra de order binnen is, zorg jij voor het welslagen van onze projecten door gemaakte afspraken te realiseren en te zorgen voor efficiënte oplevering ervan. Je hebt contact met alle interne en externe betrokkenen, bewaakt planning en budget, coördineert transporten en montage en bent aanwezig bij het in bedrijf stellen van de projecten. Een verantwoordelijke baan waarbij ook veel gereisd wordt. Je hebt al enkele jaren werkervaring en zult in deze groeifunctie binnen onze organisatie verder worden begeleid en opgeleid tot een volwaardig Projectmanager.

Je bent het centrale aanspreekpunt binnen een project. Je informeert en enthousiasmeert de interne betrokkenen, communiceert met klanten, engineers en tekenaars en begeleidt monteurs. Je hebt een gezonde commerciële instelling, weet meer/minderwerk aan de man te brengen en uiteraard leg je alle afspraken zorgvuldig vast.
  

Ben jij degene die we zoeken?

Je bent communicatief ingesteld. Dat blijkt uit de manier waarop je ingewikkelde technische zaken begrijpelijk weet uit te leggen, hoe je meer/minderwerk verkoopt, contacten onderhoudt en trainingen geeft. Dat weet je ook in het Engels en Duits te doen.

Accuratesse, afspraken vastleggen en nakomen zijn andere belangrijke eigenschappen. Je kan zelfstandig werken en beschikt dan ook over een groot verantwoordelijkheidsbesef. Je weet je werk goed te organiseren, hebt een proactieve werkhouding, voorkomt liever dan geneest en je werkt nauwkeurig.

Om je werk goed te kunnen doen beschik je over een HBO opleiding Werktuigbouwkunde en enkele jaren aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van projecten. Je hebt affiniteit met besturingstechniek en weet goed om te gaan met MS Office en AutoCad.


Kom dan bij ons werken!

Als het klikt ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro. 

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com .