Wij zoeken voor onze afdeling Service een 

MONTEUR
 

Samen met je collega’s zorg jij dat de machines en systemen van ons bedrijf over de hele wereld goed functioneren. De ene week zit je in Tilburg, de andere week Amerika. Afwisselend is het zeker.

Met het installeren van machines en systemen kun jij je dagen wel vullen, en ze kunnen alle belangrijke werkzaamheden met een gerust hart aan jou toevertrouwen. Lang van huis zijn, is voor jou geen probleem. Je houdt wel van die uitdaging. Sterker nog, je zou je gaan vervelen als je steeds op dezelfde plek aan het werk was. 


Klik hier om terug te gaan naar de pagina Vacatures.

 


   
 

 

Ben jij degene die we zoeken?

Je assisteert bij het installeren van machines en systemen bij onze klanten in binnen-  en buitenland, en je kunt je overal dan ook goed verstaanbaar maken. Het uitvoeren van onderhoud- en modificatiewerkzaamheden vind je minstens zo interessant. Net als het reviseren van machines. Je vindt het werk prettig en wilt er in de toekomst graag in doorgroeien. 

Om je werk goed te kunnen doen, functioneer je op MBO niveau werktuigbouwkunde. Bovendien heb je ervaring met diverse lastechnieken, waaronder MIG-, TIG-, backinggas en elektrodelassen. Als je enige werkervaring hebt en ervaring met het verwerken van RVS spreekt dat in je voordeel. Uiteraard wil je best onregelmatig en in het weekend werken en kun je langere tijd van huis zijn. 

Kom dan bij ons werken!

Als het klikt ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro. 

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com