Zet jij onze machines in elkaar?

Wij zijn op zoek naar een

CONSTRUCTRIEBANKWERKER - LASSER
 

Samen met zo'n dertig of veertig collega’s maak jij machines die de hele wereld over gaan. Denk je eens in. De mensen in China eten straks frites die door jouw geproduceerde machine gemaakt zijn.
 

Je maakt bepaalde onderdelen, maar je werk is absoluut niet saai. Natuurlijk zijn er vaste lijnen en machines die steeds terugkomen, maar er zijn ook vernieuwingen die je moet doorvoeren. Het is je tweede natuur om je werk met precisie uit te voeren. Met de roestvast stalen machines die jij in elkaar zet, wordt straks immers wel voedsel geproduceerd en dat moet veilig zijn.
 

 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina Vacatures. 

 
 

 

Ben jij degene die we zoeken?
Je houdt rekening met de kwaliteitseisen en veiligheid. Je vindt het prima om zelfstandig aan de slag te gaan maar kunt net zo makkelijk in een team werken. Je bent zeker niet te beroerd om je collega's een handje te helpen. Het team is jouw team. Je bent positief-kritisch wordt niet zenuwachtig van een beetje stress.

Om je werk goed te kunnen, doen heb je metaal of werktuigbouw op MBO-niveau gedaan. Bovendien beheers je TIG- en puls-MIG/MAG-lasproces op minimaal niveau 2. Je hebt al eerder gewerkt met machines voor de voedselverwerkende industrie en als je ervaring hebt met de verwerking van roestvast staal, spreekt dan in je voordeel.

 

Kom dan bij ons werken!
Als het klikt, ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro.

 

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com.