Potato Europe

Potato Europe

Hal G, Stand D23a
12-13 sep

De Potato Europe 2018, dé kans om de gehele aardappelketen in 2018 te ontmoeten. De beurs wordt jaarlijks georganiseerd in afwisselend Duitsland, België, Frankrijk en Nederland.Op 12 en 13 september 2018 wordt de Potato Europe gehouden in Hannover, Duitsland
Professionele bezoekers zullen er met al hun vragen en problemen terecht kunnen bij experts op het gebied van teelt, materialen, verwerking enz.

Tijdens deze beurs is een vertegenwoordiger van Kiremko aanwezig op de stand van onze partner Tolsma-Grisnich.

Gulfood Manufacturing

Gulfood Manufacturing

Holland paviljoen Hal 7
06-08 nov

Als u nieuwe ingrediënten zoekt of nieuwe apparatuur of op zoek bent naar betere logistieke oplossingen, is Gulfood Manufacturing, welke plaats vindt in Dubai, VAE, van 6 tot en met 8 november 2018, de show om te bezoeken.

Kiremko is aanwezig in het Holland paviljoen.

Interpom | Primeurs

Interpom | Primeurs

Hal 1, standnr 191
25-27 nov

INTERPOM | PRIMEURS is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs in Europa voor de volledige aardappel-, groente- en fruitbranche waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

INTERPOM | PRIMEURS blijft groeien en internationaliseren. De laatste editie ontving niet minder dan 315 exposanten uit 14 landen en 20.000 bezoekers uit 49 landen. Dit maakt deze beurs tot hét internationale topevenement voor de professionals uit de aardappel-, groente- en fruitbranche. 

Snackex

Snackex

STAND 408
27-28 jun

Snackex wordt georganiseerd door de European Snacks Association (ESA) en is de enige snackbeurs in Europa. Deze beurs geldt als een vooraanstaande zakelijke bijeenkomst waar alle belangrijke spelers voor de gehele snackindustrie bijeenkomen.

De Snackex vindt plaats in Barcelona, Spanje, op 27 en 28 juni 2019.

Interpack

Interpack

07-13 mei

Ook in 2020 zijn wij weer vertegenwoordigd op de Interpack in Düsseldorf.

Interpack is het belangrijkste event voor de voedsel, drank, zoetwaren, bakkerij, farmaceutische, cosmetische, non-food en industriële sector. Geen enkele andere beurs ter wereld vertegenwoordigt de gehele markt. 

Op geen enkele beurs verzorgt de verpakkingsindustrie op maat gemaakte oplossingen en innovatieve designs gebaseerd op zo'n brede varieteit aan materialen dus het is, natuurlijk, DE beurs voor deze branche. 

Beurzen

Wij vinden het belangrijk om mensen uit de industrie te ontmoeten. Het inspireert en zet aan tot het actief delen van kennis, ervaring en expertise. Daarnaast informeren wij u graag over onze innovatieve productielijnen en wat wij voor u kunnen betekenen.