NWFPA 2019

NWFPA 2019

Main hall, stand 1131
14-16 jan

Kiremko neemt deel aan de NWFPA, samen met onze partner Idaho Steel Products Inc. 

De NWFPA, van 14 tot en met 16 januari 2019, wordt georganiseerd door de North West Food Processors Asssociation in het Oregon Convention Center in Portland, Oregon, USA.

Deze jaarlijkse Northwest Food Processors Expo and Conference is de grootste regionale beurs op het gebied van regionale voedselverwerking in Noord Amerika, waar alle experts op het gebied van voedselverwerking elkaar ontmoeten. 

Fruit Logistica 2019

Fruit Logistica 2019

hal 5.1, stand A13
06-09 feb

Meer dan 2.700 bedrijven en 65.000 bezoekers bezoeken elk jaar de FRUIT LOGISTICA welke gehouden wordt in Berlijn, Duitsland.


Een zeer belangrijke beurs op het gebied van de versmarkt, welke een totaalbeeld geeft van de laatste innovaties, producten en diensten, gelinkt aan elke schakel in de internationale voedselketen. 

Snackex

Snackex

STAND 408
27-28 jun

Snackex wordt georganiseerd door de European Snacks Association (ESA) en is de enige snackbeurs in Europa. Deze beurs geldt als een vooraanstaande zakelijke bijeenkomst waar alle belangrijke spelers voor de gehele snackindustrie bijeenkomen.

De Snackex vindt plaats in Barcelona, Spanje, op 27 en 28 juni 2019.

Interpack

Interpack

07-13 mei

Ook in 2020 zijn wij weer vertegenwoordigd op de Interpack in Düsseldorf.

Interpack is het belangrijkste event voor de voedsel, drank, zoetwaren, bakkerij, farmaceutische, cosmetische, non-food en industriële sector. Geen enkele andere beurs ter wereld vertegenwoordigt de gehele markt. 

Op geen enkele beurs verzorgt de verpakkingsindustrie op maat gemaakte oplossingen en innovatieve designs gebaseerd op zo'n brede varieteit aan materialen dus het is, natuurlijk, DE beurs voor deze branche. 

Beurzen en evenementen

Wij vinden het belangrijk om mensen uit de industrie te ontmoeten. Het inspireert en zet aan tot het actief delen van kennis, ervaring en expertise. Daarnaast informeren wij u graag over onze innovatieve productielijnen en wat wij voor u kunnen betekenen.