Kiremko Nacht van Woerden

Kiremko Nacht van Woerden

23 okt

De combinatie van techniek, talent en toewijding komt in de sport zeker tot uitdrukking in het wielrennen, meer specifiek het veldrijden. Al jaren heeft Kiremko deze sport in haar hart gesloten.
Kiremko is titelsponsor van de “Kiremko Nacht van Woerden”. De enige veldrijdkoers ter wereld die bij kunstlicht wordt verreden. De organisatie is telkens weer in staat om wereld- en olympische kampioenen naar deze boeiende wedstrijd te halen. Voor ons is het bovendien een perfecte gelegenheid om onze klanten uit te nodigen voor een aantrekkelijk spektakel. 

De Kiremko Nacht van Woerden vindt dit jaar plaats op 23 oktober 2018.

Gulfood Manufacturing

Gulfood Manufacturing

Holland paviljoen Hal 7, stand F7-3
06-08 nov

Als u nieuwe ingrediënten zoekt of nieuwe apparatuur of op zoek bent naar betere logistieke oplossingen, is Gulfood Manufacturing, welke plaats vindt in Dubai, VAE, van 6 tot en met 8 november 2018, de show om te bezoeken.

Kiremko is aanwezig in het Holland paviljoen.

Interpom | Primeurs

Interpom | Primeurs

Hal 1, stand 191
25-27 nov

INTERPOM | PRIMEURS is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs in Europa voor de volledige aardappel-, groente- en fruitbranche waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

INTERPOM | PRIMEURS blijft groeien en internationaliseren. De laatste editie ontving niet minder dan 315 exposanten uit 14 landen en 20.000 bezoekers uit 49 landen. Dit maakt deze beurs tot hét internationale topevenement voor de professionals uit de aardappel-, groente- en fruitbranche. 

Snackex

Snackex

STAND 408
27-28 jun

Snackex wordt georganiseerd door de European Snacks Association (ESA) en is de enige snackbeurs in Europa. Deze beurs geldt als een vooraanstaande zakelijke bijeenkomst waar alle belangrijke spelers voor de gehele snackindustrie bijeenkomen.

De Snackex vindt plaats in Barcelona, Spanje, op 27 en 28 juni 2019.

Interpack

Interpack

07-13 mei

Ook in 2020 zijn wij weer vertegenwoordigd op de Interpack in Düsseldorf.

Interpack is het belangrijkste event voor de voedsel, drank, zoetwaren, bakkerij, farmaceutische, cosmetische, non-food en industriële sector. Geen enkele andere beurs ter wereld vertegenwoordigt de gehele markt. 

Op geen enkele beurs verzorgt de verpakkingsindustrie op maat gemaakte oplossingen en innovatieve designs gebaseerd op zo'n brede varieteit aan materialen dus het is, natuurlijk, DE beurs voor deze branche. 

Beurzen en evenementen

Wij vinden het belangrijk om mensen uit de industrie te ontmoeten. Het inspireert en zet aan tot het actief delen van kennis, ervaring en expertise. Daarnaast informeren wij u graag over onze innovatieve productielijnen en wat wij voor u kunnen betekenen.