Wil jij ons team komen versterken?
 

Wij zijn op zoek naar een 

TEKENAAR / CONSTRUCTEUR VOOR MANUALS


Samen met één van de andere collega’s op de Tekenkamer maak je 2D en 3D tekeningen voor de manuals van onze producten. Je maakt per project ook de bijbehorende onderdelenlijst en eventueel detailtekeningen van vervangbare onderdelen. Je signaleert afwijkingen en zorgt dat de correcte en complete set tekeningen en lijsten op tijd bij de manual writer aangeleverd worden. Indien nodig zorg je voor de vertaling van de onderdelenlijsten in het Engels of Duits en ook het beheer van het archief van de gemaakte tekeningen behoort tot jouw verantwoordelijkheid
  

 


   
 

 

Ben jij degene die we zoeken?

Je werkt nauwgezet, voelt je verantwoordelijk voor wat je doet en kunt zelfstandig werken. Om je werk goed te kunnen doen heb je een diploma op HBO-niveau Werktuigbouwkunde of gelijkwaardige ervaring. AutoCad, en Inventor hebben geen geheimen voor jou en daarnaast ben je bekend met het gebruik van ERP-systemen en MS Office. Werkervaring is dus niet persé vereist, vakkennis, ambitie en inzet wèl, net als een goede beheersing van Engels en Duits.

Kom dan bij ons werken!

Als het klikt ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro.

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com