Wil jij ons team komen versterken?
 

Wij zoeken voor ons centraal secretariaat een: 

PROCES TECHNOLOOG

    

Een groeiend team procestechnologen vormt binnen Kiremko het kenniscentrum met betrekking tot het gedrag van onder andere aardappelen gedurende het totale verwerkingsproces. Om ervoor te zorgen dat onze machines optimaal functioneren bij het wassen, snijden, spoelen en bakken van diverse soorten aardappels en knolgewassen zijn onze procestechnologen al vanaf het allereerste begin betrokken bij de ontwikkeling ervan.

Het takenpakket is zeer divers en bestaat onder andere uit het adviseren en ondersteunen van Verkoop, Projectmanagement en Engineering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan product- en procesberekeningen, advies over beschikbare oplossingen, testen in ons proceslaboratorium en voorlichting en training van collega’s en klanten. Behalve het direct procesgericht adviseren met betrekking tot nieuw te ontwikkelen en reeds bestaande machines hoort ook het oplossen van problemen in het productieproces bij klanten tot het takenpakket van de procestechnoloog.

Het werk vindt zowel op kantoor in Montfoort als op locatie bij onze klanten, verspreid over de hele wereld, plaats.

  

 


   
 

 

Ben jij degene die we zoeken?

Heb je aantoonbare ervaring als procestechnoloog in levensmiddelen verwerkende industrie en heb je affiniteit met werktuigbouwkundige onderwerpen òf ben je juist een ervaren werktuigbouwkundige met belangstelling voor processen in de voedselverwerking? Ben je daarnaast communicatief vaardig op elk niveau, werk je graag zelfstandig èn in teamverband? En heb je een proactieve werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsbesef? Houd je van reizen, kan je met MS Office programma’s uit de voeten en spreek je behalve Nederlands ook nog Engels (en liefst ook nog Duits)?

Kom dan bij ons werken!

Als het klikt ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro. 

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com