Wil jij ons team komen versterken?

Wij zoeken een 

PLANNER


Jij bent een spin in het web binnen onze organisatie, want jij voegt de planning van de verschillende afdelingen samen. Je signaleert knelpunten en informeert de Afdelingshoofden hierover zodat ervoor gezorgd kan worden dat onze machines tòch netjes binnen de afgesproken termijn bij de klant afgeleverd en geïnstalleerd worden.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de onderneming. Dit betekent dat je, in samenwerking met het Afdelingshoofd Productie en het Afdelingshoofd Tekenkamer, zorgt dat de totale planning continu actueel is. Je bent in staat om uit deze totale planning de knelpunten te signaleren en deze middels rapportages inzichtelijk te maken – zo blijven de betreffende afdelingen voortdurend op de hoogte van de voorgang en is het mogelijk om tijdig naar alternatieven te zoeken.


Klik hier om terug te gaan naar de pagina Vacatures.

 


   
 

 

Ben jij degene die wij zoeken?

We zoeken iemand met een relevante opleiding of werkervaring (liefst in een productie-omgeving) op MBO+/HBO-niveau. Een belangrijke vereiste is dat MS Projects en Excel geen geheimen voor je hebben. Verder werk je zeer nauwgezet, doorzie je (productie)processen en ben je in staat om verbeteringen en details in onze rapportages te initiëren en door te voeren. Vanzelfsprekend ben je administratief onderlegd en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je ook nog goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft, dan zoeken wij jou!

Kom dan bij ons werken!

Als het klikt ga je voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro. 

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com.