Wil jij ons team komen versterken?
 

Wij zoeken een 

VERKOPER ONDERDELEN
 

Je verkoopt reserve onderdelen aan klanten en verzorgt een gedeelte van de inkoop, vooral van Kiremko specifieke delen. De aanvragen hiervoor krijg je binnen per telefoon of e-mail, waarna je de offertes maakt en zorgt voor de administratieve verwerking in ons ERP-systeem. Vervolgens factureer je de orders en bewaak je de overeengekomen levertijden. Bij deze veelzijdige functie behoort ook het regelen van het transport van de verkochte onderdelen.

 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina Vacatures.

 


   
 

 

Ben jij degene die we zoeken?

Je maakt je de onderdelen van de Kiremko machines snel eigen en kunt technische tekeningen lezen. Je bent communicatief sterk en een teamspeler met een scherp oog voor de commerciële belangen van Kiremko. Je hebt ervaring met een ERP-systeem en werkt nauwkeurig. Vanwege ons internationale klantenbestand is het belangrijk dat jij je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt redden in het Engels en Duits.    

 

Kom dan bij ons werken!

Als het klikt, ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro. 

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com.