Wij zoeken een 

TEKENAAR/ CONSTRUCTEUR
 

Samen met andere collega’s op de afdeling Engineering maak jij je sterk voor doordachte ontwerpen van onze machines en onderdelen ervan. Deze machines vind je over de hele wereld, dus je kunt wel zeggen dat jouw werk internationale bekendheid geniet.

Je ontwerpt en tekent de machines en machineonderdelen als geen ander. Je weet dan ook precies aan welke eisen deze moeten voldoen. Belangrijk omdat ze voor de voedselverwerkende industrie gemaakt worden. Laat het berekenen en construeren van machines en het detailleren van machineonderdelen maar aan jou over, en zijn er vragen? De collega’s van de afdelingen Engineering, Productie en Projectmanagement kunnen altijd bij je terecht. 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina Vacatures.

 


   
 

 

Ben jij degene die we zoeken?

Je werkt nauwgezet, voelt je verantwoordelijk voor wat je doet en kunt zelfstandig werken. Als er ontwikkelingen zijn reageer je alert en bent in staat andere mensen aan te sturen. Daarnaast ben je ook niet te beroerd om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Revisies bijhouden, materiaalbonnen in het ERP-systeem invoeren, tekeningen controleren en standaard machines up-to-date houden. Het hoort bij je werk. 

Om je werk goed te kunnen doen heb je een diploma op HBO-niveau Werktuigbouwkunde of gelijkwaardige ervaring. Je hebt al eerder als Constructeur gewerkt in de machinebouw en als je ook ervaring hebt in de voedingsmiddelensector, spreekt dat in je voordeel. Mocht je onlangs zijn afgestudeerd en wil je starten met je loopbaan dan bestaan er eveneens mogelijkheden. Uiteraard heb je kennis van CAD systemen, bij voorkeur Inventor. 

Kom dan bij ons werken! 

Als het klikt ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro.

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar 
solliciteren@kiremko.com.