Wil jij ons team komen versterken?
 

Wij zoeken een

TEAMLEIDER VOORBEWERKING 


Je geeft operationeel leiding aan de dagelijkse werkzaamheden van jouw team.
Je houdt overzicht bij de uit te voeren productiewerkzaamheden en stuurt bij waar nodig is en lost problemen op. Dagelijks overleg je met de andere teamleiders en het afdelingshoofd Productie over o.a. de planning en vervolgens bewaak jij de doorlooptijd van jouw afdeling en zorg je dat er gewerkt wordt volgens het afgesproken werkplan. 
  

Ben jij degene die we zoeken?

Het lezen van tekeningen en stukslijsten is voor jou geen enkel probleem. Verder is jouw technische know how breed, dus je hebt voldoende kennis van de lasersnijbank en de CNC bestuurde metaalbewerkingsmachines die gebruikt worden voor o.m. snij-, kant-, zet- en zaagbewerkingen.

Belangrijker dan jouw technische achtergrond is nog wel dat je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie hebt en je de kwaliteiten van de medewerkers in jouw team optimaal weet te benutten. Tot slot kun je goed plannen en weet je in alle situaties het overzicht te bewaren.


Kom dan bij ons werken!

Als het klikt, ga je fulltime voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro.

We maken gebruik van een assessment in selectieprocedure van deze functie.

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com.