Wil jij ons team komen versterken?

Wij zoeken een

TEKENAAR P&ID'S

 

In deze nieuwe functie binnen onze organisatie ben jij niet alleen verantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde P&ID’s (Piping & Instrumentation Diagrams) van onze machinelijnen, maar ook voor het bouwen en koppelen van de P&ID database. De input om de tekeningen te kunnen maken of blokkenschema’s te controleren haal je uit offertes, machinelijsten, layouttekeningen, de bestaande databases en overleg met de projectmanagers.

Wat zijn je werkzaamheden?

Door jouw technisch/elektrische achtergrond ben jij in staat om de perfecte P&ID’s te genereren uit de door jouzelf aangelegde database. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor het up to date houden van de database, zodat de andere tekenaars en andere collega’s met de P&ID’s verder kunnen. Je zult zelf vaak actief aan de slag moeten om de informatie die je nodig hebt bij collega’s te verzamelen.

 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina Vacatures. 

 
 

 

Ben jij degene die we zoeken?

Een werktuigbouwkundige of  elektrotechnische basis is een vereiste voor deze functie. Daarnaast ben je goed bekend met ERP systemen en heeft AutoCad P&ID geen geheimen voor jou. Je bent proactief, werkt nauwkeurig en hebt er plezier in om deze uitdagende klus op te pakken. Als je ook nog goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft, dan zoeken wij jou!

Kom dan bij ons werken!

Als het klikt ga je voor ons aan de slag, 40 uur per week. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris, eindejaarsuitkering en opname in het pensioenfonds Metalektro.

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com.