Wij zijn op zoek naar een 

CHAUFFEUR (OPROEPBASIS)
 

We zoeken een flexibel inzetbare collega die personen en goederen voor ons wil vervoeren met bedrijfsauto of -bus. Als je wordt opgeroepen om buitenlandse gasten te rijden gaan we er vanuit dat je hen gastvrij ontvangt en kunt begeleiden bij hun bezoek aan het bedrijf en Nederland.

Je werkzaamheden bestaan met name uit het halen en brengen van collega’s of gasten van Schiphol of andere plekken in Nederland. Daarnaast bezorg je bijvoorbeeld pakketjes bij klanten of haalt visa voor collega’s op bij verschillende ambassades. Je fungeert als begeleider bij bezoeken aan het bedrijf of andere activiteiten, indien gevraagd ook ’s avonds of in het weekend. 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina Vacatures. 

 
 

 

Ben jij degene die we zoeken?

Allereerst ben je in het bezit van rijbewijs B en E (er wordt soms ook met een grote aanhanger gereden) en weet je je weg in Nederland goed te vinden. Daarnaast is fijn als je zelfstandig kleine storingen aan de auto kan oplossen zoals een band verwisselen, het oliepeil en bandenspanning controleren. Je woont in de directe omgeving van Montfoort, vindt het geen probleem om 24/7 paraat te staan en past je soepel aan als de plannen onderweg nog gewijzigd worden. Je bent representatief, gastvrij en integer en spreekt goed Nederlands en Engels. Als je onze gasten ook nog algemene informatie over ons land en ons bedrijf kunt geven, dan zoeken wij jou! 
 

Kom dan bij ons werken!

Als het klikt ga je op oproepbasis voor ons aan de slag als aanvulling op ons huidige team van twee chauffeurs. Je komt dan terecht in een moderne werkomgeving met leuke collega's. Kiremko biedt jou een goed salaris. 

Een rijtest is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief en mail die samen met je CV naar solliciteren@kiremko.com